Profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii oraz w warunkach domowych. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
Cechy produktu:
– Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
– Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej
– Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10
– Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia
– Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
– Prędkość obrotowa 165 obr./min.
– Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli
– Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem
– Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
– Współczynnik szczelności IPX1
– Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia
– Antypoślizgowe nóżki