Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości.. Zainstalowane w płytach elektrycznych regulatory umożliwiają utrzymanie żądanej temperatury.
Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości.. Zainstalowane w płytach elektrycznych regulatory umożliwiają utrzymanie żądanej temperatury.
Moc elektryczna [kW] |
Powierzchnia robocza [m2] | Zasilanie | Wymiary AxBxH |
Typ |
4,8 | 0,21 | 3 NPE 230/400 50 Hz | 400x700x280 | R |