Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich lub/i ryflowanych. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości.
Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich lub/i ryflowanych. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości. Na zamówienie istnieje możliwość zastosowania chromowanych powierzchni roboczych. Urządzenia gazowe wyposażone są w kurki gazowe umożliwiające płynną regulację temperatury oraz automatycznie odcinające dopływ gazu w przypadku zgaszenia płomienia palnika lub spadku ciśnienia w instalacji gazowej. W modułach 800 oddzielnie sterowane sekcje grzewcze mogą być wykorzystane zarówno do smażenia i grillowania, jak też do podgrzewania przygotowanych produktów.
Moc gazowa [kW] |
Powierzchnia robocza [m2] | Zasilanie [przył. gazu] |
Wymiary AxBxH |
Typ | |
11,0 | 0,44 |
NPE 230 50 Hz [ R 1/2" ] |
800x700x850 | 1/2G+1/2R | |
GR - powierzchnia robocza mieszana 1/2 gładka i 1/2 ryflowana |