Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich lub/i ryflowanych.
Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich lub/i ryflowanych. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości. Na zamówienie istnieje możliwość zastosowania chromowanych powierzchni roboczych. Urządzenia gazowe wyposażone są w kurki gazowe umożliwiające płynną regulację temperatury oraz automatycznie odcinające dopływ gazu w przypadku zgaszenia płomienia palnika lub spadku ciśnienia w instalacji gazowej.
Moc gazowa [kW] |
Powierzchnia robocza [m2] | Zasilanie [przył. gazu] |
Wymiary AxBxH |
Typ |
5,5 | 0,21 | NPE 230 50 Hz [ R 1/2" ] | 400x700x850 | G |