easy cooking-łatwe gotowanie vision touch-kolorowy,dotykowy panel sterujący vision agent-wirtualny pomocnik active cleaning (mycie automatyczne) 4-punktowa sonda termiczna gorące powietrze 30-300 st.c reżim kombinowany 30-300 st.c gotowanie w parze 30-130 st.c pieczenie nocne pieczenie niskotemperaturowe delta t pieczenie,gotowanie cook&hold regeneracja system bankietowy timer półek-sygnalizacja zakończenia obróbki termicznej 1000 programów po 20 kroków 5 prędkości wentylatora,taktowanie wentylatora funkcja learn fan stop-szybkie zatrzymanie wentylatora po otwarciu drzwi automatyczny przedgrzew/schłodzenie autoklima-kontrola nasycenia pary automatyczny start quickview-szybki podgląd programu klapka do usuwania nadmiaru pary acm system automatycznego zarządzania pojemnościa bcs system automatycznej kontroli bojlera* sds system serwisowo-diagnostyczny |
|
ilość porcji | 150 - 250 |
moc całkowita | 17,6 kW |
moc średnia | 4 kW |
moc wytwarzanej pary | Nie |
pojemność | 11 x GN 1/1 |
rozstaw prowadnic | 65 mm |
temperatura | 30 - 300 st.C |
masa netto | 132 kg |
wykonanie | Nierdzewne |
wymiar w cm | 93,3 x 104,6 x 86,3 w. |
zasilanie | 400 V /3N/ 50 Hz |
bezpiecznik | 32 A |
pojemność | 11 x 400/600 (opcja) |