Patelnie elektryczne posiadają misy wykonane ze stali nierdzewnej, co zapewnia utrzymanie wysokiego poziomu higieny. Wyposażenie urządzeń w termostaty umożliwia prowadzenie procesu smażenia w szerokim zakresie, zapewniając jednocześnie bezpieczeństwo ich użytkowania. Wysoka wydajność oraz funkcjonalność sprawia, że są to urządzenia doskonałe dla kuchni, w których przygotowywana jest duża ilość posiłków, jednorodnych potraw w krótkim czasie. Patelnie wykonane są w całości ze stali nierdzewnej.
Moc całkowita [kW] |
Pojemność misy [L] | Powierzchnia robocza [m2] | Zasilanie | Wymiary AxBxH |
Przechył misy | |
5,4 | 37,0 | 0,25 | 3 NPE 230/400 50 Hz | 700x600x850 | R | |
R - ręczny przechył misy, N - patelnia w całości wykonana ze stali nierdzewnej |