Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości. Zainstalowane w płytach elektrycznych regulatory umożliwiają utrzymanie żądanej temperatury, a w modułach 600 oddzielnie sterowane sekcje grzewcze mogą być wykorzystane zarówno do smażenia i grillowania, jak też do podgrzewania przygotowanych produktów.
Płyty bezpośredniego smażenia wyposażone są w łopatkę, trójdzielną szufladę na tłuszcz oraz korek. Przeznaczone są do beztłuszczowego smażenia lub grillowania mięsa na powierzchniach gładkich. Bardzo łatwe do utrzymania w czystości. Zainstalowane w płytach elektrycznych regulatory umożliwiają utrzymanie żądanej temperatury, a w modułach 600 oddzielnie sterowane sekcje grzewcze mogą być wykorzystane zarówno do smażenia i grillowania, jak też do podgrzewania przygotowanych produktów.
Moc elektryczna [kW] |
Powierzchnia robocza [m2] | Zasilanie | Wymiary AxBxH |
8,0 | 0,33 | 3 NPE 230/400 50 Hz | 600x700x280 |