Wielosegmentowe piekarniki elektryczne przystosowane są do pieczenia potraw mięsnych lub ciast. Komora przystosowana jest do standardowych blach GN 2/1.
Wielosegmentowe piekarniki elektryczne przystosowane są do pieczenia potraw mięsnych lub ciast. Komora przystosowana jest do standardowych blach GN 2/1. Do piekarników jedno- i dwusegmentowych istnieje możliwość zastosowania podstawy, co poprawia ergonomię obsługi. Piekarniki z termoobiegiem posiadają rozszerzone funkcje pieczenia, dzięki zastosowaniu turbiny pozwalającej na obieg gorącego powietrza w komorze wypiekowej. Istnieje możliwość rozmrażania produktów.
Moc całkowita [kW] |
Wym. komory AxBxH |
Zasilanie | Wymiary AxBxH |
Ilość komór | |
14,0 | 530x650x340 | 3 NPE 230/400 50 Hz | 900x900x1590 | 3 | |
T - piekarnik z termoobiegiem |