Kuchnie elektryczne ceramiczne z piekarnikami zwiększają zakres wykorzystania tych urządzeń umożliwiając pieczenie, duszenie i podgrzewanie produktów żywnościowych. Zastosowany system grzania komory jednocześnie góra-dół zapewnia równomierne pieczenie lub opiekanie.
Kuchnie elektryczne ceramiczne z piekarnikami zwiększają zakres wykorzystania tych urządzeń umożliwiając pieczenie, duszenie i podgrzewanie produktów żywnościowych. Zastosowany system grzania komory jednocześnie góra-dół zapewnia równomierne pieczenie lub opiekanie, a wbudowany nastawny termoregulator umożliwia utrzymanie żądanej temperatury w komorze piekarnika, a tym samym prowadzenie termicznej obróbki zgodnie z przepisami kulinarnymi. Komora piekarnika przystosowana jest do blach GN 1/1 + GN 2/4. Piekarnik wyposażony jest w ruszt prętowy.
Moc całkowita [kW] | Moc piekarnika [kW] |
Wym. komory AxBxH |
Zasilanie | Wymiary AxBxH |
Ilość płyt | |
18,6 | 6,5 | 530x490x295 | 3 NPE 230/400V 50Hz | 800x700x850 | 2x4,0kW + 1x2,1kW+1x2,0kW= 12,1kW |