Płyty grillowe w trzech różnych wariantach: gładkie, ryflowane lub
mieszane. Palniki rurowe pod płytą grillową wykonane ze stali
nierdzewnej z płomieniem kontrolnym i termoparą. Piezoelektryczne
odpalanie palników. Temperatura płyty sterowana termostatem
w zakresie temperatur 120–310 °C. Zbiornik tłuszczu o dużej objętości
znajdujący się pod płytą grillową. Piekarnik gazowy z rusztem
GN 2/1 (650 x 520 mm) o mocy 9,3 kW, sterowany termostatem
w zakresie (130–350 °C).
Posiada płomień kontrolny i termoparę.
Urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej AISI-304(18/10).
Wymiary: 850 x 900 x 850 mm
Moc: 30,2 kW
Piekarnik moc: 9,3 kW
Powierzchnia płyty grillowej: 50 dm3
Typ: 2/3 gładka i 1/3 ryflowana