Kuchnie gazowe z piekarnikami są urządzeniami dla obróbki termicznej potraw zarówno w zakresie pieczenia, podgrzewania, jak też utrzymywania wymaganej temperatury
Kuchnie gazowe z piekarnikami są urządzeniami dla obróbki termicznej potraw zarówno w zakresie pieczenia, podgrzewania, jak też utrzymywania wymaganej temperatury. Wyposażenie piekarników elektrycznych w wielostopniowe nastawne regulatory pozwala na utrzymanie żądanej temperatury, a tym samym przygotowanie produktów zgodnie z przepisami kulinarnymi. Konstrukcja piekarników umożliwia przygotowywanie potraw na trzech poziomach. Zastosowanie w piekarnikach gazowych czujników elektromagnetycznych połączonych z zaworem uniemożliwia samoczynny wypływ gazu, co zdecydowanie zwiększa bezpieczeństwo naszych urządzeń. Komora piekarnika przystosowana jest do blach GN 1/1 + GN 2/4. Piekarnik wyposażony jest w ruszt prętowy.
Moc gazowa [kW] | Moc piekarnika [kW] |
Wym. komory AxBxH |
Zasilanie [przył. gazu] |
Wymiary AxBxH |
Ilość palników | |
24,0 | 5,4 | 530x490x295 | 3NPE 230/400V 50 Hz [R1/2"] | 800x700x850 | 4 (2x4,5kW + 2x7,5kW) |