Przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii gazu ziemnego
Stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość dynamicznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energię elektryczną
Oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
Przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
nowoczesny design
ergonomiczne pokrętła
panel przedni grawerowany laserowo
kontrolki pracy oraz zasilania
system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
szafka neutralna z drzwiami
konfiguracja palników : 3,5 +3x5+2x7 kW
redukcja mocy palników do 1/5 (płomień oszczędnościowy do 20% maksymalnego zużycia gazu)
wyjmowana misa podpalnikowa z możliwością mycia w zmywarce
żeliwne ruszty
płomień pilotowy
zabezpieczenie przeciwwypływowe
wymiary piekarnika elektrycznego z termoobiegiem 600x400/ GN1/1: 660x445x285 mm (WxDxH), moc piekarnika 7 kW