Kuchnie elektryczne posiadają płyty grzewcze o nowoczesnej konstrukcji. Dzięki ich wysokiej sprawności, gotowanie i smażenie jest mniej czasochłonne. Zastosowanie 7-stopniowych przełączników umożliwia znaczną redukcję zużycia energii elektrycznej przy jednoczesnym przygotowywaniu potraw w szerokim zakresie temperatur. Zastosowane rozwiązania umożliwiają przygotowywanie produktów na trzech poziomach. Piekarniki z termoobiegiem posiadają dodatkowe funkcje, poza standardowym pieczeniem jest również możliwe rozmrażanie produktów. Komora piekarnika przystosowana jest do blach GN 2/1.
Kuchnie elektryczne posiadają płyty grzewcze o nowoczesnej konstrukcji. Dzięki ich wysokiej sprawności, gotowanie i smażenie jest mniej czasochłonne. Zastosowanie 7-stopniowych przełączników umożliwia znaczną redukcję zużycia energii elektrycznej przy jednoczesnym przygotowywaniu potraw w szerokim zakresie temperatur. Zastosowane rozwiązania umożliwiają przygotowywanie produktów na trzech poziomach. Piekarniki z termoobiegiem posiadają dodatkowe funkcje, poza standardowym pieczeniem jest również możliwe rozmrażanie produktów. Komora piekarnika przystosowana jest do blach GN 2/1.
Moc całkowita [kW] | Moc piekarnika [kW] |
Wym. komory AxBxH |
Zasilanie | Wymiary AxBxH |
Ilość płyt | |
23,0 | 7,0 | 530x650x340 | 3NPE 230/400V 50Hz | 900x900x900 | 4 (4x4kW) | |
T - piekarnik elektryczny z termoobiegiem |